Platform StartVitaal

Het vitaliteitsplatform van Nederland

StartVitaal is een platform waar de medewerker online aan zijn of haar vitaliteit kan werken. Binnen het platform kan hij of zij gebruik maken van interventies die nodig zijn om vitaal te worden, te zijn en te blijven.

Vitale medewerkers met een gezonde leefstijl zitten beter in hun vel, zijn fysiek, mentaal en emotioneel in balans, presteren beter en kunnen beter met veranderingen omgaan. Vitaliteit staat voor energie. Voldoende energie, voor thuis en op het werk. Hierdoor zal de productiviteit op het werk vergroot worden en heeft de medewerker meer energie voor leuke activiteiten in zijn of haar privéleven.

Wat biedt StartVitaal voor u als werkgever?

Het is het voor werkgevers niet altijd makkelijk om de medewerkers te helpen op het gebied van vitaliteit. Niet elke HR-afdeling heeft de kennis of tijd om iedere medewerker afzonderlijk te helpen bij hetgeen waar die persoon behoefte aan heeft op het gebied van vitaliteit. Daar helpt StartVitaal de werkgever bij.

Op het platform StartVitaal heeft de medewerker zijn of haar eigen persoonlijke beveiligde "kluis” die altijd bereikbaar is. Aan de hand van een vragenlijst, gezondheidsscan of Health Check komen er resultaten naar voren die de medewerker op weg helpt om vitaal te worden, te zijn en te blijven. Aan de hand van de resultaten worden er interventies beschikbaar gesteld, deze interventies zijn dus een advies op maat en persoonsgebonden. De medewerker kan uiteindelijk zelf bepalen welke stappen hij of zij als eerste onderneemt. Een belangrijk aspect is dat bij StartVitaal de resultaten van de medeweker anoniem blijven voor het HR-managementteam, wel ontvangt de organisatie een gemiddeld scorerapport van de vitaliteitsonderwerpen die gemeten zijn. Zo weet de HR-afdeling exact hoe alle medewerkers er gemiddeld voorstaan op bepaalde vitaliteitsonderwerpen. Wanneer een organisatie dus investeert in vitaliteit blijft niet alleen de medewerker gezond, maar ook de organisatie in zijn geheel. Meten = weten!

Met jouw StartVitaal account krijg jij alles in handen om jouw vitaliteit te verbeteren. In welke volgorde jij dit wil doen, mag jij helemaal zelf weten! Om gebruik te maken van het aanbod aan trainingen, workshops, ontspanningsactiviteiten, health checks en meer. Maak jij eerst (gratis) een account op JOHAN. (onze technologiepartner).

Klik hier om jouw account te activeren.

Let's start healthy!