Over ons

StartVitaal ondersteunt uw bedrijf op het gebied van vitaliteit

StartVitaal is een platform waar de medewerker online aan zijn of haar vitaliteit kan werken. Binnen het platform kan hij of zij gebruik maken van diensten die nodig zijn om vitaal te worden, te zijn en te blijven.

Vitale medewekers met een gezonde leefstijl zitten beter in hun vel, zijn fysiek, mentaal en emotioneel in balans, presteren beter en kunnen beter met veranderingen omgaan. Vitaliteit staat voor energie. Voldoende energie, voor thuis en op het werk. Hierdoor zal de productiviteit op het werk vergroot worden en heeft de medewerker meer energie voor leuke activiteiten in zijn of haar privéleven.

Onze visie

Om gezond te worden, te zijn en te blijven, dienen wij te werken aan onze vitaliteit. StartVitaal ondersteunt u hierin en maakt werken aan vitaliteit gemakkelijk. Binnen ons platform hebben wij een breed scala aan professionals verzameld, zodat uw medewerkers binnen een no-time aan diverse aspecten van vitaliteit kan werken.

Onze missie

StartVitaal biedt diverse diensten onder één dak op één platform voor een vitale en energieke toekomst van mens en bedrijf. We ondersteunen in het proces van gezond worden, gezond zijn en gezond blijven, waarbij iedere medewerker zijn of haar persoonlijke "kluis" heeft. Onze missie is de persoonlijke missie van elke medeweker bereiken gericht op vitaliteit en daarbij bedoelen wij te zeggen "ieder persoon heeft zijn eigen doelstellingen voor een vitaal leven" StartVitaal maakt deze missie voor elke medeweker gemakkelijker en daardoor zijn de resultaten inzichterlijker.

Wat biedt StartVitaal voor uw organisatie

Het is het voor werkgevers niet makkelijk om de medewerkers te helpen op het gebied van vitaliteit. Zelf hebben ze de kennis en tijd niet om iedereen afzonderlijk te helpen bij hetgeen waar die persoon behoefte aan heeft op het gebied van vitaliteit. Daar helpt StartVitaal de werkgever bij.

Op het platform StartVitaal heeft de medewerker zijn of haar eigen persoonlijke "kluis” die altijd bereikbaar is. Aan de hand van een vragenlijst of gezondheidsscan komen er resultaten naar voren die de medewerker op weg helpt om vitaal te worden, te zijn en te blijven. De medewerker bepaald uiteindelijk zelf welke stappen hij of zij als eerste onderneemt. Een belangrijk afspect is dat bij StartVitaal de resultaten van de medeweker "anoniem" blijven voor het HR-managementteam, wel ontvangt de organisatie een gemiddeld scorerapport van de vitaliteitsonderwerpen die gemeten zijn. Zo weet het HR-managementeam exact hoe alle medewerkers er gemiddeld voorstaan op bepaalde vitaliteitsonderwerpen. Meten = weten :-)

Het platform StartVitaal is opgedeeld in vier categorieën en vanuit deze categorieën wordt een advies uitgebracht naar de medewerker. Ben je nieuwschierig welk aanbod StartVitaal allemaal heeft? Klik dan op de onderstaande afbeelding:

Bekijk onze bedrijfsvideo